SERVICES

Concept

Een sterk concept is het fundament voor een goede campagne. Wij geloven dat een goed concept middelenvrij is. Zonder dat we het over communicatiemiddelen hebben, moet het concept een WOW-gevoel geven.

Branding

Bij een goed concept hoort een creatieve merkstrategie. Dagelijks bouwen we aan merken van onze klanten om de merkwaarde te vergroten. We verbinden merken met mensen.

Content strategy

Content is booming. In de veelheid aan teksten en beelden die dagelijks op ons worden afgevuurd moet jouw content daadwerkelijk waardevol zijn voor de ontvanger. Hoe? Dat vertellen wij graag. Zolang het maar simpel is.

Content Creation

Schrijven en fotograferen, dat doen we veel en graag. In het uitwerken van de contentstrategie schrijven en produceren wij zelf alle content. Of dat nu in de vorm van een blog, persbericht, Facebook-post of (360-graden) film is.

Public Relations

Naast een strategisch plan om je content te verspreiden vinden wij het belangrijk om de relatie met de klant goed te onderhouden, zowel online als offline.

Workshops

Kennis delen vinden we leuk! In 2017 hebben we weer een splinternieuw en uitgebreid aanbod in workshops over onderwerpen waar ons hart ligt, zoals contentstrategie en visual storytelling. Het volgen van een (of meerdere) workshop(s) betekent dat je in een dagdeel volledig wordt geïnformeerd over een interessant onderwerp.