Eline Renes (KISS) – Batiste droogshampoo

Bijna niets is vervelender dan een vette coupe. Helaas heb ik niet altijd de tijd om mijn haar te wassen, föhnen en in model te brengen. Normaal gesproken worden mijn haren dan zonder pardon in een knot boven op mijn hoofd gebonjourd. Tot ik laatst op de droogshampoo van Batiste stuitte. Ik had de hele dag in de zon gezeten en in de avond weer een feestje, alleen eer te weinig tijd om ook mijn haren nog op te frissen. Ondanks altijd wat sceptisch te zijn over droogshampoos (“het wordt dan toch niet ècht schoon?!”) heb ik toch maar een bus aangeschaft, op aanraden van de medewerkster bij de drogist.

Ik ben om! Met deze droogshampoo van Batiste verdwijnen mijn vette haren als sneeuw voor de zon! In no-time een frisse look. Het ruikt ook nog eens heerlijk, wat wil je nog meer?! Ik kan in ieder geval niet meer zonder dit beauty hulpje.

No Comments

Post a Comment